Zomer op het Plein: Paul de Munnik solo en Douwe Bob tijdens Talenstage

Kom naar Zomer op het Plein op 24/ 25 juni voor gratis toegankelijke optredens!

Volop muziek en grote namen tijdens het tweede Zomer op het Plein weekend op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Op zaterdagavond 24 juni treedt Paul de Munnik solo op en op zondag 25 juli staat zanger Douwe Bob samen met studenten van het Conservatorium Haarlem op het podium, die hij zelf heeft geselecteerd.

Paul de Munnik
Paul de Munnik stond dit seizoen voor het eerst solo in de theaters met de voorstelling ‘Nieuw’, waarin hij het publiek meeneemt naar waar het ooit begon. Naar de polder waar hij geboren is, en waar hij zijn eerste indrukken en inspiratie op deed. Waar hij de beelden en de muziek tot zich nam die hem leidden naar wat hij geworden is: één van 's lands beste theaterzangers. Tijdens een intiem concert op zaterdagavond 24 juni zingt hij voornamelijk songs die afkomstig zijn uit de theatervoorstelling ‘Nieuw’ en van het alom bejubelde gelijknamige album, dat in maart 2016 uit kwam. Met medewerking van Wouter Planteijdt (gitaar) en David Middelhoff (bas).

Talenstage met Douwe Bob
Op zondagmiddag 25 juni is het podium van Zomer op het Plein voor de studenten van Conservatorium Haarlem. Er staan optredens gepland van verschillende ensembles en de Nederlandse singer-songwriter Douwe verzorgt een spetterend slotoptreden. Hij wordt begeleid door een bijzondere band. Deze bestaat uit studenten van de opleiding die hij zelf heeft geselecteerd.

Meer informatie
Zomer op het Plein vindt plaats van 18 juni t/m 6 augustus. Maar liefst 8 weekenden lang gratis toegankelijke optredens voor jong en oud op het Canadaplein in Alkmaar. Gedurende de hele maand juni wordt elke zondagmiddag tijdens Zomer in De Mare (inter)nationaal straattheater geprogrammeerd. Spetterende voorstellingen in de Alkmaarse wijk De Mare (in park de Rekerhout) voor de hele familie. 

Want to know everything about Alkmaar?