Laatste kans om in te inschrijven voor 11e Plus Wandel4daagse Alkmaar
Korte en lange afstanden, vier of twee dagen wandelen

Alkmaar en omgeving staat van woensdag 21 t/m zaterdag 24 juni in het teken van de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Het evenement met naar verwachting ruim 6.000 deelnemers gaat voor de 11e keer van start. Meedoen kan aan de hele 4daagse of wandel twee dagen mee bij de Halve 4daagse. Met vijf afstanden op het programma, de 8,5 – 15 – 20 – 25 en 40 km, kunnen alle leeftijden en niveaus meedoen. Inschrijven is mogelijk t/m 12 juni op de site van de Wandel4daagse. Er is géén na-inschrijving.

De Plus Wandel4daagse Alkmaar is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een wandelfestijn van formaat. Dat komt grotendeels door de gevarieerde en dit jaar op diverse punten vernieuwde routes. Vier dagen wandelen over het strand, door bos en duinen, langs de mooiste molens, uitgestrekte polders en groene dijken. En ook de buurtbewoners maken van de doorkomst steeds meer een feestje. Op de laatste wandeldag wordt d’Oude Stadroute afgelegd. Hierna vindt de feestelijke intocht plaats door de Grote Kerk van Alkmaar en over de rode loper naar de glorieuze finish op het Waagplein.

Ook Halve 4daagse mogelijk
Wandelaars kunnen naast de hele 4daagse ook aan de Halve 4daagse deelnemen. Bij dit onderdeel wordt er alleen op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni gewandeld. Een ideale manier om kennis te maken met de vierdaagse belevenis in en rondom Alkmaar. Net als bij de hele 4daagse, kan de wandelaar hier ook kiezen voor één van de vijf afstanden: 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km.

Lees meer over de Plus wandel4daagse.

Schrijf snel in
De inschrijving sluit op maandag 12 juni. Na-inschrijving is niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.pluswandel4daagsealkmaar.nl.

Want to know everything about Alkmaar?